Enestående chance: Nu kan du blive chef for Anders And & Co. i en uge

Foto: Story House Egmont
Nu er der en helt særlig chance. Måske er det noget for dig?

Mest læste i dag

Anders And-bladets redaktion er en helt unik størrelse, hvor de gode og sjove idéer flyver om ørerne på medarbejderne. Nu kan læsere af Anders And & Co. deltage i konkurrencen om at blive gæsteredaktør i en uge.

Det oplyser HAVE Kommunikation og PR i en pressemeddelelse. 

Det er ganske enkelt at deltage i konkurrencen: Man skal nemlig blot indsende sin bedste idé til en 1-sideshistorie via tekst eller billeder. Fristen er 1. februar, og forslag skal sendes pr. e-mail til bladredaktionen@andeby.dk.

Stor indflydelse på Anders And & Co.nr. 33

Hvis man vinder konkurrencen, kommer man til at få stor indflydelse på den udgave af Anders And-bladet, der udkommer i uge 33. Udover at éns vinderhistorie vil indgå i bladet, kan man også glæde sig til at:

  • Optræde på forsiden i andeficeret udgave
  • Præsentere sig selv inde i bladet
  • Vælge vitserne, der skal med på vitsesiden
  • Lave opslag til Instagram og Facebook
  • Være med til at redigere historierne og læse korrektur

Sidste års vinder er i dag blevet fast juniorredaktør

Redaktørkonkurrencen kørte for første gang sidste år, og dengang var det Alfred Tingkær på 12 år fra Frederiksberg, som vandt konkurrencen.

Alfred er ung donaldist og elsker Anders And. Da han fyldte 13, begyndte han samtidig at arbejde fast for Anders And & Co.

I dag skriver han blandt andet artikler til Andeby Posten, laver opslag til de sociale medier og hjælper chefredaktøren med at sætte bladet sammen.

En måde at spotte nye, unge talenter på

Svend Skytte, der er Anders And-bladets mangeårige redaktør, fortæller følgende:

”Selvfølgelig handler konkurrencen først og fremmest om at give en af vores læsere en stor og uforglemmelig oplevelse. Men det er også en måde for os på Story House Egmont at spotte nye, unge talenter – præcis som det lykkedes med Alfred, der i dag er et stort aktiv for redaktionen. Derfor håber vi, at han måske får fast selskab af vinderen af dette års konkurrence!”

Anbefalet til dig