Enlig mor chokeret over "besked" fra søns institution: Hvad bilder de sig egentligt ind?

03/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Heather Chisums lille søn. Foto: Heather Chisum / Facebook.com
En besked på hendes søn har fået en mor op i det røde felt.

Mest læste i dag

Det er ikke altid til at vide, hvad der kommer op af tasken, når børnene kommer hjem fra en dag i børnehave eller skole. Det kan moderen Heather Chisum skrive under på. Hun fik nemlig en noget anderledes besked, da hun hentede sin lille søn fra børnehaven. 

Da hun fik trøjen af den lille dreng, så Heather pludseligt at en af de ansatte i børnehaven havde sendt en besked med den lille dreng hjem. Det var dog ikke gjort via enten en gammeldags kontaktbog eller over computeren.

Det, der chokerede Heather, var, at beskeden var skrevet direkte på hendes lille søn. På maveskindet stod der med store typer skrevet med grøn tusch. 

“Mor jeg er løbet tør for bleer”

Overså seddel

Den kradse besked på sønnens maveskind fik Heather Chisum til tasterne og hun skrev et opslag på det sociale medie Facebook, hvor hun fortalte om episoden. Det gik viralt og blev delt vidt og bredt. 

I opslaget fortæller den chokerede mor: 

“Jeg går ud fra, at de skrev en seddel om, at han manglede bleer i går, og at jeg overså den,” skriver Heather Chisum i sit Facebook-opslag. Inden hun fortsætter: 

“Men husk nu at jeg også ser personalet, når jeg afleverer og henter, så hvis jeg havde overset, at han manglede bleer, kunne et ”Hey Heather, din søn mangler bleer, måske du overså sedlen” også have virket.” 

Institutionen fortæller efterfølgende, at den pågældende medarbejder er blevet solgt. 
 

Dette syn mødte den enlige mor Heather. Foto: Heather Chisum / Facebook.com

 

 

Anbefalet til dig