Ensom prinsesse har fået hjemve - vil hjem nu

24/6/20 11:00

Nanna Christina Smidt

Hjemve har fået prinsesse Madeleine til at ville hjem til Sverige. Foto: Shutterstock.
Prinsesse Madeleine har under coronakrisen fået hjemve, og hun savner Sverige. Derfor vender den smukke prinsesse nu hjem til sit hjemland.

Normalt bor hun i skønne Florida, som må være enhver piges store drøm, at bo i i varmen med de mange butikker og skønne restauranter. Men Madeleine vil gerne hjem nu.

Fast besluttet

Hun bor normalt med sin mand og parrets tre børn, men alligevel har hun ifølge Svensk Damtidning  besluttet at tage hjem til Sverige sammen med børnene – og altså uden sin mand.

Hende tilværelse i Florida har nemlig ændret sig drastisk under corona – for hvor prinsessen har været vant til et spændende liv, så er hun nu lukket inden og er tvunget i isolation. Det skriver Kendte.dk.

Madeleine har derfor ikke kunne være med ved flere – for hende – vigtige begivenheder. Hun kom hverken med til den svenske nationaldag eller sin fars fødselsdag.  

Så nu trodser hun alt og tager tilbage til sit elskede Sverige – i hvert fald for sommeren. Planen er, at hende og børnene skal tage til Solliden i Öland, som er hellig for prinsessen. Her skal hun holde sommerferie med børnene og sin mor og far. Måske endda også prinsesse Victoria og hendes familie. Det kan også være, at hun så kan være med når kronprinsesse Victoria fylder 43 år den 14. juli, men det er endnu uvist, da prinsesse Madeleine har tænkt sig iat komme tilbage til Florida og hendes mand.

Hun har dog udtrykt sin store frustration til sine veninder i Stockholm, og hun har beskrevet sin hjemve til Sverige og savnet til familien. Men nu ser det altså ud til, at hun kan komme hjem, og se dem, hvis ellers flyene går hele vejen til Sverige.

Sverige har jo som bekendt haft det meget svært under coronakrisen, og har mange døde. Landet har været meget åbent i forhold til resten af Europa, så derfor er der mange, der ikke vil rejse ind i landet, men som prinsesse har man måske bedre muligheder.