Er billigere end Netto, 365 Discount, Føtex m.fl.: Her skal du handle ind i den kommende uge

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Én dagligvarekæde er markant billigere end resten i den kommende uge.

Lige nu læser andre også

Mens december skrider frem, er priskrigen blandt landets supermarkedskæder eskaleret og nået sit højdepunkt i den tredje uge af julesæsonen.

I dette stærkt konkurrenceprægede landskab skiller én kæde sig ud som den ubestridte leder i uge 51 og tilbyder betydelige prisnedsættelser på et bredt udvalg af produkter.

Ifølge B.T.s pristjek af 11 varer på tværs af 10 supermarkedskæder har Rema 1000 vist sig som den klare vinder.

I den tredje uge af julepriskrigen har Rema 1000 skruet op for blusset og lanceret en række bemærkelsesværdige tilbud for at lokke kunderne til.

"Rema 1000 stikker virkelig ud. De er billigst på mange af de varer, vi har med i vores sammenligning, og det har karakter af en kæde, som lige nu sætter foden ned og sætter konkurrenterne på plads i den her priskrig", lyder det fra Niels Philip Kjeldsen, der er pengeredaktør på B.T.

Efter at have gennemgået ugens tilbudsaviser fandt B.T. ud af, at Rema 1000 var den mest prisvenlige mulighed i syv ud af 11 tilfælde.

Hvis du er på jagt efter fløde, sødmælk, rødkål, and, æbleskiver, marcipan eller medister, og du leder efter de bedste tilbud, så er et besøg hos Rema 1000 et must.

"Det er helt tydeligt, at Rema 1000 har besluttet sig for, at nu vil man bare være billigst, og det lykkes de så med. De er oppe mod stærke konkurrenter, så det er ikke nemt", siger Niels Philip Kjeldsen.

I pristjekket indtog Netto andenpladsen, da de var billigst på sodavand og smørbar-produkt.

Anbefalet til dig