Er du boligsøgende? Her er TV 2-ekspertens tre bedste råd

Af: Thea Andersen

|

21/07/2023

Nyheder
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu kommer Beliggenhed-værten Christian med sine bedste råd til boligsøgende.

Mest læste i dag

I TV 2's populære program 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' får boligsøgende danskere hjælp af eksperterne med at finde deres nye hjem - med den helt rigtige beliggenhed.

En af de erfarne eksperter, der har gjort det til sin mission at hjælpe boligsøgende på vej, er Christian Borregaard, der til daglig arbejder hos Købersside.dk.

I programmet er det tydeligt, at det ikke altid er en nem opgave for deltagerne at afgøre, hvad deres højeste prioriteringer er, når det kommer til at finde den rette bolig.

Men nu deler Christian Borregaard sine bedste råd, der måske kan hjælpe dig med at navigere gennem boligjunglen, skriver BILLED-BLADET.

3 gode råd

1. Prioriter og vær åben for ændringer

Christian Borregaard lægger vægt på vigtigheden af at kommunikere åbent og ærligt med ens partner eller medkøber og stille sig selv udfordrende spørgsmål om, hvilke krav man har til en fremtidig bolig.

Det er essentielt at få sorteret i alle ønsker og nøje udvælge de fire mest væsentlige parametre. Derved kan man søge boliger, der passer til disse kriterier og undgå at blive overvældet af muligheder.

Han opfordrer også til at være åben over for, at kriterierne kan ændre sig undervejs i boligjagten. Det er en naturlig del af processen at lære af sine erfaringer og tilpasse kriterierne for at komme hurtigere og bedre i mål med boligkøbet.

2. Tænk langsigtet og overvej fremtidige behov

En vigtig del af boligkøbet er at tænke langsigtet.

TV 2-boligeksperten anbefaler at forestille sig, hvordan boligbehovet vil se ud om fem år. Hvis børnene snart flytter hjemmefra, kan det måske være en idé at købe et mindre hus. Omvendt, hvis man planlægger en familieforøgelse, bør man tage højde for det og overveje boliger med ekstra plads til fremtidige behov.

3. Lyt til din mavefornemmelse

Endelig fremhæver Beliggenhed-værten vigtigheden af at lytte til sig selv og mærke efter i maven. Når det føles rigtigt, er det ofte det rigtige valg. Han opmuntrer kommende boligkøbere til at stole på deres intuition og følge den, når de vurderer, om en bolig er det rette match.

Den aktuelle sæson af 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' holder en pause efter afsnit tre, der blev sendt torsdag den 20. juli. Men frygt ej, for programmet vil vende tilbage med nye afsnit i slutningen af august.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig