Er du god til FIFA 19? PlayStation præsenterer Continental Cup til Paris Games Week

PlayStation præsenterer Continental Cup 2018, hvor verdens bedste FIFA-spillere mødes til Paris Games Week den 26.-28. oktober for at dyste om præmier og prestige. Spillere i Norden kan registrere sig nu, og senest inden den 6. oktober, hvor der bliver lukket for tilmeldinger.

Lige nu læser andre også

FIFA 19 har været ude i lidt mindre end en uge, og spillere fra hele verden er i fuld gang med at dyppe tæerne i spillets nye tilføjelser og features. For dem, der allerede nu dominerer både venner og online-ranglisterne kommer nu en speciel FIFA-turnering: Continental Cup 2018.

Continental Cup 2018 er den første officielle FIFA 19 Championships-turnering, og den starter den 26. oktober til Paris Games Week. Hvis du har tiltro til dine egne evner som FIFA-spiller, så har du nu chancen for at kvalificere dig. Men husk, at det kun er 32 spillere, der kan kvalificere sig til turneringen i Paris - så sørg for at være i topfrom, når du kaster dig ud i det.

Online tilmelding til kvalifikation

Sidste dag for tilmelding er den 5. oktober. Derfra vil du være i stand til at deltage i en online kvalifikationskonkurrence i FIFA 19 den 6.-14. okotober, hvor du kommer til at spille mod andre spillere fra hele Norden. Hvis du er en af de bedste 32, går du videre til turneringen i Paris, hvor du skal spille, skyde og drible for at vinde pengepræmier, point og billetter til UEFA Champions League Finalen 2019 i Madrid.

Continental Cup 2018 er præsenteret af PlayStation og bliver livestreamet på Twitch, Twitter, YouTube og Facebook den 26.-28. oktober.

Et aktivt PS Plus-medlemskab er påkrævet for at deltage.

 

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig