Er smørkrigen startet? Se hvor billigt du kan få det 'gode' smør

28/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Nyheder24.dk/Shutterstock.com
Flere butikker har sat skruet priserne voldsomt meget ned på smør.

Mest læste i dag

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at supermarkederne kommer til at rykke voldsomme tilbud af sted mod kunderne. Det samme så vi ske til jul, og det betød især, at der blev fundet nogle enorme tilbud frem på smør.

Selvom der fortsat er lidt over en uge til påsken begynder, så er flere supermarkeder allerede begyndt at sætte priserne ned på det 'hvide guld'.

Vi er faldet over flere butikker, der har sat priserne ned på smør, og her er der både tale om Lurpak, Kærgården og Bakkedal. Altså tre af de helt store smørmærker i Danmark.

Tilbud på Bakkedal

Hvis du er blandt dem, der foretrækker at smøre Bakkedal på dit brød, så skal du et smut forbi din lokale Spar-butik.

Spar kører nemlig med tilbud på en pakke Bakkedal til kun 10 kroner. Du må maksimum købe fire pakker pr. dag. Køber du flere, vil det koster 25 kroner stykket derudover.

Tilbud på Lurpak

Er det Lurpak der skal på brødet hjemme hos dig, så er det ikke Spar, men til gengæld Rema 1000 du skal forbi.

Rema 1000 kører med tilbud på tre forskellige Lurpak-produkter til 10 kroner stykket.

Du har mulighed for at få:

  • Lurpak Smør

  • Lurpak Smørbar

  • Lurpak Smør Let

Alt sammen til en pris på 10 kroner stykket. Det er begrænsning på seks pakker pr. produkt, så du vil i alt kunne købe 18 pakker Lurpak til 180 kroner i Rema 1000, hvis du ikke har noget i mod seks pakker af hver.

Det er også værd at nævne, at du kan få en pakke Lurpak til 13 kroner i Netto, eller til 14 kroner i flere af Coops butikker.

Tilbud på Kærgården

Er det i stedet Kærgården der skal på dit brød, så skal du forbi Min Købmand eller Meny, hvis du gerne vil have det billigste smør.

Både Min Købmand og Meny sælger Kærgården og Kærgården Let til 10 kroner pakken. I begge butikker er der restriktioner, så du maksimum må købe 4 pakker. Herefter er prisen 27.95 kroner.

Det er også værd at nævne, at du kan få Kærgården og Kærgården Let i Bilka til 12.50 kroner pakken, hvis du køber to pakker.