Erfarer: Regeringen indfører restriktioner i hele landet

15/12/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu strammes restriktionerne.

Mest læste i dag

Tidligere i dag begyndte der at gå forlydner om, at flere restriktioner kan være på vej.    Det ser nu endnu mere sandsynligt ud. Ekstra Bladet fortæller nu, at sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) og resten af regeringen planlægger at brede de nuværende restriktioner ud. Lige nu er størstedelen af landets kommuner lukket delvist ned. 

I 69 ud af de i alt 92 kommuner i landet er visse skoleelever sendt hjem, restauranter lukket for alt andet end take away og man skal kigge langt efter en åben biograf. Det bliver nu virkelighed for en række andre danskere også. 

Sætter ind i hele landet

Netop nu sidder sundheds- og ældreministeren i møde med sundhedsordførerne fra de andre partier på borgen. Her orienterer ministeren ordførerne om, hvad regeringen har planlagt. Senere på dagen er en række borgmestre ligeledes indkaldt til møde.


Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så bredes kommer de restriktioner, der gælder i de delvist nedlukkede kommuner, nu til at gælde for hele landet.    Hvornår regeringen vil melde ud præcis, hvad de har planlagt, vides endnu ikke. Men følger denne tirsdag mønstreret fra de andre dage, hvor restriktioner er blevet indført eller strammet, er der en vis sandsynlighed for, at et af ministerierne indkalder til pressemøde senere. 

Anbefalet til dig