Erling Haaland skal være far

Af: Lucas Andreas

|

11/10/2024

Nyheder
Gevorg Ghazaryan / Shutterstock.com
Gevorg Ghazaryan / Shutterstock.com
Erling Halland og den 20-årige Isabel skal være forældre.

Lige nu læser andre også

Den ubestridt største fodboldstjerne i Norge, Erling Braut Haaland, havde mere end én grund til at fejre efter Norges 3-0-sejr over Slovenien.

I kampen scorede han to mål, hvilket gjorde den målfarlige angriber til Norges mest scorende spiller nogensinde i en alder af blot 24 år.

Efter kampen var det dog ikke kun målene, der var fokus på.

Kort efter kampen delte han en kryptisk besked på sociale medier, der antydede store nyheder i hans personlige liv. Med en bold under trøjen og emojis af et lille barn, signalerede han, at han snart bliver far.

Det skriver VG.

Haalands kæreste, Isabel Haugseng Johansen, var til stede på stadion sammen med svigerfar Alfie Haaland og agent Rafaela Pimenta for at overvære den historiske kamp.

Da hun blev spurgt, hvordan hun tror, Haaland vil klare sig som far, svarede hun kort og præcist: "Meget godt."

Holdkammeraterne har også udtrykt deres glæde over babynyheden.

Forsvarsspiller Leo Østigård bemærkede, hvor stor betydning denne begivenhed har for Haaland og hans familie, mens Sander Berge, en nær ven af stjernen, afslørede, at han havde kendt til nyheden i noget tid og er begejstret for Haaland.

Nyheden blev også mødt med humor af landstræner Ståle Solbakken, der bemærkede, at "der er mange far-roller på holdet nu," og jokede med, at norsk fodbold ser ud til at have en lys fremtid med mange potentielle rekrutter på vej.

Anbefalet til dig