Esben Dalgaard beder følgerne om hjælp: 'Hvad sker der ske?'

Af: Ida Hansson

|

18/08/2023

Nyheder
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Skuespilleren Esben Dalgaard fortæller på Instagram, at han nu har færdiggjort en rolle, og det har fået ham til at bede sine mange følgere om hjælp.

Mest læste i dag

Esben Dalgaard forstår at engagere sine mange følgere på Instagram, og han er ikke bleg for, at dele både det sjove og det tunge.

Han har for eksempel delt meget om sin cancerdiagnose, som givetvis har påvirket både ham og familien meget.

For en uge siden delte den 47-årige skuespiller et billede på sin Instagram-profil, hvor han viste sit nye udseende.

Til billedet skrev han: "Det er vel ‘fashion-week’," og på billedet havde en munkelignende frisure. Skaldet oppe på toppen, og hår på siderne.

Som mange sikkert havde gættet, så var frisuren arbejdsrelateret. Det afslører han nu i et opslag på Instagram, hvor han også beder følgerne om hjælp:

"Okay! En rolle er færdiggjort (skal nok snart fortælle, hvad det var), og jeg har et hul i kalenderen til at gøre hvad jeg vil med mit hår! Hvilket ikke sker så tit!! Så nu skal jeg finde ud af, hvad der skal ske... Gå ind på story og stem på, hvad du synes jeg skal gøre!," skriver han til en video på det sociale medie.

Følgerne er hurtige til at komme med forslag til, hvad Esben Dalgaard nu skal gøre med det resterende hår.

"Barbér det hele væk og lad en ny fin frisure vokse frem. Du kan bære det, det vil se lidt cool ud," skriver en følger.

"Du skal da gøre det regnbuefarvet, så vi er klar til paraden på lørdag," skriver en anden, der helt sikkert tænkte Pride-paraden, der finder sted på lørdag.

"Alt skal af," skriver en tredje.

Hvid du har et forslag til, hvad skuespilleren kan gøre, så kan du jo smide en kommentar på her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig