Esben Dalgaard deler billede fra hospitalet

04/4/22 20:09

Henrik Rothenbücher

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Esben Dalgaard deler et rørende billede fra hospitalet.

Esben Dalgaard er kendt fra tv-serier som ‘Hånd i hånd’, julekalenderen ‘Tinka og og kongespillet’ og Netflix hitserien ‘Kastanjemanden’. Desuden spiller han far i den nyeste ‘Krummerne’ film.

Men selvom Esben er populær på tv, så døjer han privat med kræft.

Mere specifikt er der tale om modermærkekræft, som den 45-årige skuespiller af flere omgange har gået til behandling for.

Senest begyndte han i september sidste år i terapi igen, efter at kræften var vendt tilbage og havde spredt sig.

Esben fik først konstateret modermærkekræft tilbage i 2012, men seks år senere, i 2018, blev han ellers erklæret rask – indtil kræften altså i 2021 igen var vendt tilbage og nu også havde spredt sig til hans blod og sat sig mange steder i hans krop – blandt andet i leveren.

Efter at kræften igen kom igen, har Esben Dalgaard på sociale medier været særdeles åben omkring forløbet, hvor han både har delt billeder og tanker fra sygehuset af.

Senest har han delt et billede fra Herlev Hospital, hvor han på et billede ses siddende i en hospitalsseng, mens han tilsynelandende modtager immunterapi gennem et drop i armen.

I teksten giver Esben udtryk for, at han trods sygdom og utallige besøg på hospitalet er meget taknemmelig for livet og for de mange gode ting, han trods alt har i sit liv.

“Lykkelig? Arhh, det er måske lige at strække den, man er vel jyde, men glad så ihvertfald. For at ha’ det godt. For at FØLE mig rask. For øjne der virker og cancer der holdes i skak. For at bo hvor vi gør, med alle de muligheder vi har. For dråber der redder liv,” skriver Esben Dalgaard blandt andet.

Foto: Instagram

Foto: Instagram