Esben Dalgaard efter dødsdom: Det er udfordrende

Esben Dalgaard der netop er aktuel i tv-programmet 12 uger i Helvede sammen med fem andre kendte danskere. Foto: Discovery Networks

Esben Dalgaard deltog i premieren på "Kastanjemanden", hvor han knyttede nogle flere ord til modermærkekræften.

Skuespiller Esben Dalgaard afslørede for seks dage siden i et opslag på Instagram, at han har haft et tilbagefald, men at modermærkekræften denne gang har spredt sig i kroppen og ikke kan helbredes.

Men hverken det, eller behandlingsforløb på Herlev Hospital, skulle holde ham fra at møde op til premiere på Netflix-serien "Kastanjemanden", hvor han troppede op både positiv og livsbekræftende.

Læs også

Efterlyst: Har du set Mikkel Kessler?

"Jeg har det udmærket fysisk, men mentalt er det udfordrende at få en dødsdom, eller dødsdom lyder så voldsomt, men at få en alvorlig sygdom, det føles mentalt hårdt. Men fysisk har jeg det godt, der er lidt småbivirkninger på behandlingen, men det er ikke noget, jeg ikke kan klare. Jeg går på arbejde og har det udmærket," siger Esben ifølge SE og HØR.

Han uddyber efterfølgende ved at sige, at han efter omstændighederne har det fint fysisk, men at det mentalt er svært. 

"Jeg har det udmærket fysisk, men mentalt er det udfordrende at få en dødsdom, eller dødsdom lyder så voldsomt, men at få en alvorlig sygdom, det føles mentalt hårdt. Men fysisk har jeg det godt, der er lidt småbivirkninger på behandlingen, men det er ikke noget, jeg ikke kan klare. Jeg går på arbejde og har det udmærket," kommer det fra den 45-årige skuespiller. 

Esben Dalgaard har endnu ikke fået svar på scanningerne, men han forsøger at se lyst på situationen: 

"Jeg bliver nødt til at tro på det. Jeg har to unger og en dejlig kone og livet fortsætter," kommer det slutteligt fra Esben Dalgaard, inden hanbevæger sig ind til premieren på "Kastanjemanden". 

Læs også

Prins Charles i modvind: Ramt af alvorlige beskyldninger