Esben Dalgaard tilbage i kræftbehandling

02/3/22 15:04

Nicolai Busekist

Foto: René Schütze/Fotograf René Schütze/Ritzau Scanpix
Efter at have holdt pause med sin immunterapi, er skuespiller Esben Dalgaard igen startet i behandling. Og det er han glad for.

Skuespiller Esben Dalgaard har fundet det store smil frem. Årsagen til, at han har dette er, at han igen er begyndt på immunterapi, efter han har været tvunget til at tage en pause fra behandlingen.

Det afslører han i et opslag på Instagram, hvor han skriver, at han har haft problemer med sine øjne, hvilket resulterede i, at han måtte tage en pause fra immunterapien.

"Det her er mig, der er glad! Glad sammen med min ven Immunterapi. Har jo haft en kortere behandlingspause, fordi mine øjne lavede ballade," skriver han.

Han fortæller, at det slemt til med hans øjne, og at der faktisk var en risiko for, at han blev blind på begge øjne som konsekvens af immunterapien. Da han ikke var villig til at løbe denne risiko, blev immunterapien sat på pause.

"I virkeligheden var begge øjne synstruede, som en konsekvens af immunterapien, og skulle behandles. “Udsigten” (muahaha) til at blive blind var ikke attraktiv, men det var pausen i cancer-behandlingen omvendt heller ikke. Klam “enten eller” situation," skriver han.

I teksten til sit opslag afslører Esben Dalgaard også, at det har været skræmmende for ham at gå uden immunterapi, da han tolker det som værende sin 'store faldskærm'.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Netop derfor er han også glad for, at lægerne har håndteret situationen med stor ro, og at han igen har mulighed for at være i immunterapi, selvom han fortsat har problemer med øjnene.

"Heldigvis har lægerne igen udvist totalt ro og overblik, og selvom øjnene stadig ikke er helt på plads, må jeg nu fortsætte her! Immunterapien føles som den store faldskærm, så at tage den af, er scary. Dejligt at ha den på igen," lyder det.

Til slut sender han en stor tak til kræftafdeling 5 på Herlev Hospital samt en tak til øjenlægerne på Glostrup Hospital.

"Kæmpe tak til både kræftafd. 5 på Herlev samt øjenlægerne på Glostrup," runder han af.