Et år efter fyring: Nu vender TV 2-vært tilbage til skærmen

16/11/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Tv-værten blev fyret for godt et år siden, men nu vender han tilbage til skærmen.

Mest læste i dag

Jens Gaardbo har ikke været meget på skærmen, siden han blev fyret af TV 2 for godt et år siden. Dengang blev han fyret efter en intern undersøgelse på tv-stationen.

Nu vender den 65-årige rutinerede tv-vært endelig tilbage til skærmen.

Det bliver dog ikke hos TV 2, men derimod i et ugentligt program på DK4. Det afslører tv-kanalen i et opslag på deres Instagram-profil ifølge Ekstra Bladet.

"Hvordan slap vi gennem ugen? Hvad står urokkeligt tilbage, og hvad bør glemmes i en fart? Jens Gaardbo sidder i studiet med 'I ugens løb' på dk4," skriver tv-kanalen i deres opslag på Instagram.

Jens Gaardbo kommer dog ikke til at være alene i studiet. Der kommer nemlig også til at være gæster med i programmet, skriver tv-kanalen.

"Med gæster, kommentarer og den skarpe vinkel. Men helst også med det muntre blik på ugens begivenheder, replikker og mærkværdigheder. Han lukker den forgangne uge. Og åbner den næste. Med 40 års erfaring i netop at se på os selv," fortsættes der.

Årsagen til den rutinerede tv-værts fyring var, at den interne undersøgelse viste, at han for 20 år siden 'udviste dårlig dømmekraft'.

Det medførte, at TV 2 besluttede at fyre værten, der har været en del af både TV 2 Nyhederne, TV 2 News og 'Presselogen'.

Til Ekstra Bladet fortæller Steen Andersen, der er kommunikationsdirektør hos DK4, at man ikke er betænkelige ved at ansætte Jens Gaardbo. Han fortæller, at tv-værten er blevet straffet rigeligt, og at han har taget ved lære.

Jens Gaardbo besluttede allerede tidligt i processen, at han ikke ønskede at tale mere om de anklager, der blev fremsat forud for hans fyring.

Derfor har offentligheden aldrig fået fuldt kendskab til, hvad disse anklager drejer sig om.

Anbefalet til dig