Få dage efter Putins invasion: Ukrainskfødt rigmand fundet hængt

03/3/22 15:15

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En russisk rigmand er blevet fundet hængt i sit hjem, der var en af Storbritanniens mest eksklusive ejendomme.

Liget af Mikhail Watford blev mandag fundet af en gartner på Wentworth Estate i Surrey i Storbritannien. Det skriver The Sun.

Den 66-årige fra til tre tjente sin formue på olieraffinaderier i Ukraine, hvorefter han oprettede et ejendomsselskab i forbindelse med sin flytning til Storbritannien.

Politiet efterforsker hans dødsfald med 'største alvor', da der er frygt for, at hans navn har været på en såkaldt dødsliste.

Rusland er flere gange tidligere blevet kædet sammen med mistænkelige dødsfald blandt russere, der levede i eksil i Storbritannien.

Foto: LinkedIn

Foto: LinkedIn

"Timingen af ​​hans død og invasionen af ​​Ukraine var bestemt ikke tilfældig," sagde en ven af familien.

En anden person med forbindelse til Mikhail Watford påpegede, at det er naturligt, at der er tvivl om hans død.

"Hans død rejser spørgsmål. Efter alle de andre mistænkelige dødsfald blandt russiske statsborgere og associerede i Storbritannien, er det kun naturligt, at der vil være spekulationer om hans død," sagde vedkommende.

Mikhail Watford ændrede sit navn fra Tolstosheya til Watford, da han flyttede til Storbritannien i 00'erne.

Han boede sammen med sin estiske kone Jane, deres to børn samt en ældre søn fra sit første ægteskab. Han boede sammen med sin familie i et luksuriøst palæ værdisat til 161 millioner kroner.

Parret optrådte i en artikel i Sunday Times, da de solgte deres forhenværende hus i 2015, hvor de fremviste deres overdådige livsstil med privatfly og eksklusive boliger.

"Det er virkelig chokerende, da Mikhail havde alt at leve for. Han havde en smuk kone, børn og drømmehjemmet. Det giver overhovedet ingen mening," sagde en kilde.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Efter nyheden om Mikhail Watfords død, har hans kone delt et billede af parret på Facebook, hvor hun ses kysse ham, mens hun holder en cigar i den ene hånd.

"En undersøgelse af omstændighederne omkring dødsfaldet er i gang, men det menes ikke, at der er nogle mistænkelige omstændigheder på nuværende tidspunkt," sagde Surrey Police.