Få dage før rund fødselsdag: Cecilie Beck i voldsomt uheld

02/10/2020

Sarah Steenfeldt

Her ses Cecilie Beck i sit arbejde som Nyhedsvært på TV 2. Foto: Miklos Szab/ TV 2.
Nyhedsværten Cecilie Beck hoppede tirsdag på cyklen i København, hvor hun kort efter havde et voldsomt styrt.

Mest læste i dag

På cyklen havde hun sat kursen mod Dansk Industri, hvor hun skulle dække topmøde med statsministeren og kronprinsesse Mary - men pludselig tog cykelturen en voldsom drejning. Nyhedsværten havde sin dragtpose med og den cyklede hun med i hånden, uheldigvis fandt den vej ind i forhjulet og det betød at Cecilie Beck tog turen ud over styret. Det skriver Billed Bladet.

Det kunne være endt grueligt galt. Styrtede kostede hende en forstuvet albue og en række blå mærker - derudover slap hun med skrækken.

Det er slut nu

Styrtet har sat tankerne i gang - for hun indrømmer at hun ligesom mange andre cyklister ikke lige får taget en hjelm på, inden hun svinger sig op på cyklen - men det skal ikke gentage sig. 

“Det kan jeg love for, at jeg skal til nu (at bære hjelm, red.). Det eneste, jeg ikke slog, var mit hoved, men det kunne lige så godt være gået helt galt og jeg blev temmelig forskrækket.” Fortæller hun til bladet. 

Hun fortæller også at styrtet har set ret vildt ud, men på trods af det, kunne hun selv komme op igen - og hun er taknemmelig for at der ikke er sket andet, end at hun har slået sig, fået blå mærker og forstuvet albuen. 

Cecelie Beck kan i dag, fredag den 2. Oktober fejre sin fødselsdag, hvor hun fylder 50 år.

 

 

Anbefalet til dig