Få mere ud af din sommer: Mobilabonnementer til halv pris

23/06/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Der er mange ting, du kan bruge penge på i løbet af sommeren, og derfor bør du ikke betale dyre domme for et mobilabonnement. Herunder kan du se, hvordan du kommer til at få mere ud af din sommer.

Mest læste i dag

Der bruges generelt mere data, når folk ikke er på arbejde, og derfor er der også tryk på telefonerne, når danskerne holder sommerferie.

Klik for at se det flotte tilbud her

Heldigvis så kan du spare penge, og samtidig få endnu mere data, hvis du springer med på denne vilde kampagne fra dukaTALE.

Kampagnen går kort fortalt ud på, at du får 50 procent rabat på dit mobilabonnement de første tre måneder. Du får derfor et uhørt billigt abonnement hele sommeren, og det er ingen binding.

Se priserne på deres billige abonnementer

dukaTale er for mange en ny spiller på mobilmarkedet, men faktisk har de to år i træk vundet ‘Bedst-i-test’ hos Forbrugerrådet TÆNK.

Det skyldes deres gode og billige mobilabonnementer, hvor de tilbyder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data i ind- og udland for blot 99 kroner. Dette abonnement skal du kun betale 49.50 kroner for hver måned i løbet af de første tre måneder.

Er du til mere data, så tilbyder dukaTALE også et stort flot abonnement med 50GB. Her får du ligeledes fri tale, fri sms/mms og dataen kan du benytte dig af i Danmark og i udlandet.

Se alt hvad du har brug for at se, lige her

*Indeholder affiliatelinks

 

Anbefalet til dig