Få sommerlæsningen gratis: 30 dage hos Mofibo uden beregning

30 dage uden beregning. Foto: Shutterstock

Gå sommeren i møde med 30 dages gratis adgang til mere end 250.000 bøger og lydbøger. Perfekt til sommerdagen i hængekøjen eller til køreturen i det danske sommerland.

Mofibo er Danmarks største streamingtjeneste, og deres sortiment er uden sammenligning Danmarks bedste. Lige nu har du mulighed for at få adgang til deres sortiment af 250.000 bøger og lydbøger i sommerperioden. 30 dage uden beregning, helt gratis.

Få Mofibo gratis i 30 dage her

Mofibo kører en sommerkampagne, hvor de giver dig gratis adgang til alt indhold i deres tjeneste. Med mere end 250.000 forskellige bøger og lydbøger er der nok at tage fat i. Der er bøger, der er helt perfekte. Prøv f.eks. den helt fantastiske Sort Arv af David Garmark eller topkrimier fra Jussi, Sara eller Katrine. Mofibo har dem alle, også de store internationale titler.

Er du mere til engelsksproget litteratur, så har Mofibo et hav af store international titler på Engelsk. Kig ind og se udvalget inden du melder dig til,

Sådan kommer du hurtigt i gang med gratis Mofibo

For at komme i gang med dine 30 dages gratis Mofibo, skal du først klikke på dette eller et af de andre links i denne artikel.

Klik her for at gå til Mofibo.

Dernæst gør du følgende

  1. Klik på Opret dig her inde på Mofibo

  2. Udfyld din emailadresse og en valgfri adgangskode

  3. Accepter Mofibos regler og vilkår

  4. Klik på Næste

Kort efter vil du have adgang til et væld af fantastiske titler i form af bøger og lydbøger. Du kan dermed smide dig i sofaen, i hængekøjen og læse din yndlingsbog, eller putte et par høretelefoner i øret og lytte til en lydbog, mens du kører bil.

VIGTIGT: Når du vil benytte dig af de 30 dages gratis abonnement, skal du ikke lade dig skræmme af, at du skal indtaste kortinformationer. Dette er til for, at du bliver koblet op på et automatisk abonnement, som du kan fortsætte med, hvis du er glad for Mofibo-tjenesten. Det kan du læse mere om herunder

Hvad så efter de 30 dage?

Mofibos tilbud på 30 dage gratis er helt uforpligtende. Det betyder, at du ikke er forpligtet til at fortsætte med et tilbud. Dog skal du huske at melde dig fra igen, inden de 30 dage udløber, ellers vil du automatisk fortsætte med Mofibo til 129 kroner om måneden.

Hvis du bliver glad for Mofibo og ønsker at fortsætte, så lader du naturligvis bare dit abonnement fortsætte, som rigtig mange andre vælger at gøre. Her fra redaktionen har vi kun positive ord om Mofibo.Vi er alle sammen medlemmer og glæder os til sommerens lyttetilbud.

Ønsker du at prøve Mofibo, så gør det gratis lige her

Læs også

Livet du efterlod: Lotte Elmann skriver næsten for perfekt

 

 

 

 

Læs også