Fåmeldt midtjyde fik sit livs overraskelse: "Det var da ik' så ringe”

Af: Ida Hansson

|

09/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Først da Danske Spil begyndte at efterlyse vinderen af 2,4 millioner kroner i Eurojackpot, tænkte en mand fra Midtjylland, at han nok hellere måtte få tjekket sin kupon.

Mest læste i dag

En mand fra det midtjyske troede egentlig ikke selv på, at han nogensinde skulle være så heldig, men da omgangskredsen begyndte at nævne, at der da vist var noget med en vinder af en stor milliongevinst, der ikke havde meldt sig, så tænkte han alligevel, at han hellere måtte få tjekket sin Eurojackpot-kupon.

Sagt og gjort.

Manden afleverede sin kupon i kassen og fik straks at vide, at gevinsten var for stor til at blive udbetalt på stedet.

”Jeg stod bare stille og roligt og sagde, ’nå… det var da ik så ringe’,” fortæller manden, som efterfølgende fik vished for, at jo: Den var god nok, det var ham, der var den efterlyste vinder af de 2,4 millioner kroner.

”Det var en god dag, sagt på godt jysk,” tilføjer manden en anelse tørt.

”Jeg har spillet Lotto i mange år, men har kun vundet 40 kroner her og 50 kroner der. Ikke de sindssyge beløb så på den måde falder gevinsten et tørt sted,” siger manden, som nok skal give pengene ben at gå på: Blandt andet fordi han står foran nogle større håndværkerregninger hjemme i huset.

”Og så kan det da også godt være, at jeg skal tænke lidt ekstra på familien her i julen, så det kan da godt være, at julegaverne bliver lidt større i år,” siger han i en pressemeddelelse.

Rådgivning

Hverken hus eller julegaver kommer dog til at sluge alle 2,4 millioner, så manden har taget imod Danske Spils millionærrådgivning.

”Der bliver nok også en del penge, der bare står og trækker renter, så jeg har tage imod rådgivningen fra Danske Spil, så jeg ved, hvordan jeg skal administrere gevinsten. Det er jo ikke hver dag, at man vinder så mange penge,” siger manden.

Anbefalet til dig