Får vanvittig besked i Føtex

Nyheder
Foto: Shutterstock
Han skulle egentligt bare ned og handle ind.

Lige nu læser andre også

En mand i 40’erne fra Tårnby Kommune er blevet den heldige vinder af 2.642.318 kr. på en delt andenplads på det europæiske lotteri Eurojackpot. Manden, der er millionær nr. 3789, skulle blot ned i Føtex på Amagerbrogade og handle og havde medbragt sin Eurojackpotkupon, så den kunne blive tjekket.

"Den kører igennem, og maskinen siger et lille bip. Derefter oplyser ham, der står i kiosken, at der er en gevinst på over 5000 kroner, og at han derfor ikke kan udbetale pengene. Jeg tænker bare, at det lyder mærkeligt og sætter mig ud i min bil for at finde ud af, hvad det handler om."

Manden scanner kuponen på sin Lotto app, og finder ud af at turen til Føtex har gjort ham til millionær.

"Jeg måtte lige gøre det et par gange, før det gik op for mig, hvad der var sket. Så ringede jeg til min kone og sagde, at jeg sgu alligevel ikke kunne handle i dag. Hun blev først lidt spids, fordi hun ikke troede mig, da jeg fortalte hende, hvad grunden var til, at jeg ikke lige kunne samle mig om en indkøbsseddel," siger han muntert til Danske Spil fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Rå fisk og bobler

I stedet købte han sushi og champagne med hjem.

"Hvis verden havde været normal, var vi taget ud at spise for at fejre det. Men det var nu også hyggeligt at lege restaurant derhjemme," lyder det.

I det hele taget er det en lidt ambivalent følelse at blive millionær i en corona-tid, mener han.

"Jeg ved godt, det er et luksusproblem, og jeg er da vildt glad for, at jeg har vundet. Men jeg ville da også ønske, at man kunne springe på det første fly sammen med familien og opleve noget andet end sine egne fire vægge."

Den heldige vinder har valgt kun at dele nyheden med sin nærmeste familie og ønsker dermed at være anonym. Det er der en helt speciel grund til.

"Jeg har set for mange dårlige historier om misundelse osv. Så jeg tør ikke tage chancen og fortælle om gevinsten til andre end dem, jeg vil dele pengene med. Nemlig min kone og mine børn. Jeg har ligefrem oplevet at miste en nær relation på grund af noget med penge, så jeg holder det helt tæt."

Manden fortæller, at pengene skal bruges på at rejse med familien og at sikre livet fremover.

"Man ved jo aldrig hvordan ens arbejdssituation ser ud om 15 år. Så det giver en dejlig ro i maven, at man har midler stående. Vi har jo lært fra corona, at alt kan ske meget pludseligt og vende verden fuldstændig på hovedet."

Der er 391 millioner i puljen, som kan vindes i aften, oplyser Danske Spil.

 

 

Anbefalet til dig