Faber melder ud: Klar til at synge endnu mere fællessang

13/07/2020

Christian Granhøj Skouboe

Mads Steffensen og Phillip Faber har sunget med danskerne siden landet lukkede ned. Foto: DR
Phillip Faber fortæller, at han gerne vil synge endnu mere sammen med danskerne.

Mest læste i dag

I løbet af foråret er mange danskere kommet på fornavn med chefdirigent Phillip Faber, der blev verdensberømt i hele Danmark som spydspidsen for programmet Fællessang, der opnåede stor popularitet under coronaen. Her fulgte høj som bred fra det danske samfund med, imens folkelige slagere fra Kim Larsen og perler fra Højskolesangbogen blev til fredagsunderholdning på DR1. 

Derfor kom det også som en overraskelse for mange, da dirigenten forsvandt fra sin sædvanlige rolle på skærmen. Årsagen var, at genåbningen af det danske samfund var i gang og i den forbindelse skruede Fællessang ned for blusset. Nu løfter den populære herre ellers for en flig af sine fremtidsplaner, der sagtens kunne indeholde flere optrædener på tv. 

Mystisk udtalelse

DR arbejder nemlig på en ny omgang Fællessang, der skal køre til efteråret. Endnu spiller tv-producenten kortene tæt til kroppen, så man ved ikke meget om den nye serie af programmer.

"Det er jo tydeligt for enhver, at den danske sangskat lige pludselig har fået en ordentlig saltvandsindsprøjtning, fordi den er blevet opdaget på ny af folk, der næsten havde glemt den. Det vil være fjollet ikke at bygge videre på det, så det slutter ikke her. Nu bliver det måske bare med Pigekoret under arm," udtaler chefdirigent Phillip Faber. 

Hvornår danskerne igen får mulighed for at synge sammen og hver for sig på DR1 vides endnu ikke. 

 

 

Anbefalet til dig