Facebook med vild afsløring: Helt ny app på vej til danskerne

29/10/20 08:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
De fleste kender Facebook og inden længe, er der en helt ny form for Facebook-app til danskerne.

Har du nogensinde været lidt lun på en af dine Facebook-venner, men ikke turde springe ud i at invitere på kaffe? Så kommer der nu en hjælpende hånd. 

Facebook lancerer nemlig nu Facebook Dating. Appen har allerede været testet i 20 lande, heriblandt i USA. Nu lanceres den i Europa - og dermed også i Danmark. Det skriver Ekstra Bladet.

Hvis du allerede kender dating-apps som eksempelvis Tinder - så minder Facebook Dating en smule om det. 

En seperat app

Appen er en separat app, så den bliver altså ikke blandet sammen med din “normale” Facebook-profil, og det vises heller ingen steder at du bruger Facebook Dating-appen. 

I dating appen bliver du matchet med andre profiler som har samme interesser som dig, deltager i samme arrangementer som dig eller som er medlem af samme grupper. Derfor er selve oprettelsesprocessen også en smule omstændig. 

Selvom at dating-appen ikke har direkte forbindelse med din sædvanlige Facebook-profil, så er en af de interessante ting, at du i dating-appen kan udvælge op til ni af dine Facebook- eller Instagram-venner, som du kan lave til et “hemmeligt crush”. Har de også lavet dig til det, så vil i blive matchet. Hvis de ikke har valgt dig som et crush, så får de ikke besked om, at du har valgt dem.

Man kan tage på virtuelle videosamtale-dates i appen.

Testen af dating appen startede i 2018 og skulle angiveligt have lavet 1.5 milliarder matches siden.