Facebook-opslag lokkede kunder til ALDI: Der var bare ét problem

Af: Thea Andersen

|

29/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et opslag på Facebook endte med at sende talrige tilbudsjægere en tur i Aldi. Der var bare ét problem med opslaget.

Mest læste i dag

En række tilbudsjægere, der skyndte sig i Aldi, efter at have læst et opslag på Facebook, har på den måde lært, at man ikke skal tro på alt, hvad man læser på nettet.

Tirsdag blev der ifølge Fyens.dk delt et opslag i en Facebook-gruppe ved navn 'Skibhuskvarteret', hvori der stod, at Aldi i Havnegade i Odense havde skåret 50 procent af prisen på alle varer, fordi butikken skal lukke. Det skriver Dagens.dk.

Det viste sig dog, at der faktisk slet ikke var noget ophørsudsalg, hvorfor de mange tilbudsjægere endte med at gå forgæves.

Til trods for, at opslaget relativt hurtigt blev slettet, var der op til flere medlemmer af gruppen, der hurtigt var kommet afsted mod butikken, fordi de håbede på at kunne købe billige dagligvarer.

"Jeg har talt med dem i butikken og kan bekræfte, at der var en del kunder, som besøgte butikken i går, fordi de havde læst opslaget. De blev naturligvis skuffede, men var forstående - det var jo ikke noget, butikken havde haft noget at gøre med," fortæller kommunikationschef i Aldi, Louise Wendelbo, til Fyens.dk.

"Butikschefen var faktisk selv inde og kommentere opslaget og afvise, at det havde noget på sig. Opslaget blev anmeldt til gruppens administrator, hvorefter det hurtigt blev slettet," fortsætter hun.

På Facebook har der været delte meninger om, hvorvidt det var god stil at lave et sådant opslag.

Anbefalet til dig