Færdig som vært: Nu får populær tv-vært sparket

02/3/23 09:02

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Tv-værten er nu tvunget til at tage konsekvenskerne af sine handlinger.

Jeremy Clarkson har været i vælten den seneste tid. Han skabte sidste år store overskrifter, da han i en klumme udtrykte sit 'store had' til Meghan Markle.

Nu har hans klumme altså fået store konsekvenser. Han er nemlig blevet fyret.

Jeremy Clarksons har siden 2018 været vært på programmet "Hvem vil være normal?", men kanalen ITV fortæller nu, at de "ikke har fremtidige forpligtelser" på vej.

ITV-chef Carolyn McCall fortæller til Variety, at den kommende sæson af programmet, som i øjeblikket er i produktion, vil være Jeremy Clarksons sidste som vært.

Tv-værten har været centrum for en mediestorm over sin klumme i den britiske tabloid The Sun. I klummen, som i øjeblikket bliver undersøgt af den britiske medieregulator IPSO, sagde Jeremy Clarkson, at hertuginden af ​​Sussex skulle tvinges til at paradere på gaderne nøgen med "klumper af ekskrementer kastet mod hende."

"Vi har en kontrakt. Vi har kontrakt til denne [sæson], så det vil vi gøre. Og så har vi ingen fremtidige forpligtelser. Og det har vi ikke udtalt os om," lød det fra Carolyn McCall.

"Vi støtter ikke på nogen måde de ord, han skrev, og der er ikke plads til det på ITV," tilføjede hun.

Jeremy Clarkson har undskyldt to gange for sine ord. Den 16. januar offentliggjorde han en længere undskyldning på sin Instagram-konto:

"Jeg er virkelig ked af det. Hele vejen fra mine fødder til folliklerne på mit hoved,” skrev han i et opslag, der siden er blevet slettet.

"Det er mig, der rækker hænderne op. Det er en mea culpa med klokker på," skrev han.

I januar afslørede Variety, at Amazon Prime Video er indstillet på at skille sig af med Clarkson og ikke vil arbejde sammen med ham ud over sæsoner af "The Grand Tour" og "Clarkson's Farm", der allerede er bestilt