Familiefar blev dræbt i eget hjem: Nu får kæreste og baby hjælp fra Amalienborg

28/03/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Den Kongelige Livgarde giver en hjælpende hånd til de efterladte af tidligere sergent.

Mest læste i dag

Tragedien, der ramte Guldregnsvej i Randers den 10. marts, efterlod en by og lokalsamfund i chok.

Den 30-årige familiefar, Jonas, mistede livet, mens han heroisk forsøgte at beskytte sin familie mod en indtrængende trussel.

Nu, efterladt i sorgens skygge, står Jonas' kæreste, Katrine, og deres 12 måneder gamle søn, Anker, uden en elsket partner og far.

Men i denne mørke tid er der opstået et lyspunkt. Den Kongelige Livgarde, hvor Jonas stolt tjente som sergent, har trådt i karakter for at vise deres støtte til de efterladte.

"Den Kongelige Livgarde vil gerne hjælpe Jonas’ efterladte ved at gennemføre en indsamling til familien igennem Den Kongelige Livgardes Fond", meddelte de på deres Facebook-side. Opslaget nåede heller ikke at være oppe længe, før der blev igangsat set en bølge af generøsitet fra folk nær og fjern.

Initiativet har været et vidnesbyrd om det dybe fællesskab og den kammeratskab, der kendetegner Livgarden, og det har rørt mange hjerte. Både bekendte og fremmede har vist deres støtte ved at donere til indsamlingen og ved at lægge blomster ved Jonas' sidste hvilested samt ved familiens hjem.

Mens Katrine og Anker navigerer gennem deres sorg, står det klart, at de ikke er alene, takket være den overvældende bølge af kærlighed og støtte fra Den Kongelige Livgarde og samfundet som helhed.

Mens ingen sum penge kan erstatte Jonas, sikrer denne indsats, at hans familie i det mindste vil have den nødvendige støtte gennem denne ubegribeligt svære tid.

Ønsker du at hjælpe Katrine og lille Anker i den svære tid, kan du læse mere i Facebook-opslaget her:

Anbefalet til dig