Familiefar fik 'den kedelige morgentjans': Endte med at sikre ham 32 millioner kroner

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden har nu brugt 100.000 kroner på noget helt særligt.

Mest læste i dag

Når hverdagsrutinerne bliver brudt af børnenes tidlige opvågning, kan det ofte føles som en udfordring for mange forældre.

Men for en mand fra Gentofte blev en sådan morgen, hvor han modvilligt tog sig af morgentjansen for at se 'Gurli Gris' med sine børn, begyndelsen på et nyt kapitel i hans liv.

Det usædvanlige morgenritual førte nemlig til, at han vandt intet mindre end 32,6 millioner kroner i Eurojackpot.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Den heldige vinder, som har valgt at forblive anonym, deler med Danske Spil, hvordan en af de hårde morgener pludselig to en uventet drejning:

"De der weekendmorgener, der er så hårde, fordi man godt vil sove længe… I hverdagen kan man ikke få ungerne ud ad sengen, men i weekenden står de alt for tidligt op, og så er det jo den der sædvanlige kamp om, hvem der tager den, ikke? Så sidder man der i underbukser på sofaen og er træt. Og så vinder man lige 32,6 millioner", fortæller manden og tilføjer, at han nok aldrig havde vundet, hvis ikke han havde fået Gurli Gris-tjansen:

"Så sidder jeg der tidligt søndag morgen klokken syv og stener med min mobiltelefon, og så ser jeg, at min betaling ikke er gået igennem, så jeg har ikke spillet Eurojackpot, som jeg troede. Jeg havde penge på kontoen, men jeg havde ikke fået trykket på ’spil’. Hvis jeg ikke havde sat mig der i sofaen lige der…", lyder det.

Mens hans børn sandsynligvis vil nyde fri adgang til 'Gurli Gris' og andre børneprogrammer i fremtiden, har den nybagte millionær planer om at bruge en del af sin gevinst på at opleve verden.

Han nævner specifikt, at han vil have billetter til både fodbold-EM i Tyskland og OL i Paris, hvilket sammenlagt har kostet ham 100.000 kroner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig