Familiefavorit tilbagekaldes fra Rema 1000-butikker over hele landet

28/5/22 09:12

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Har du handlet ind i Rema 1000, bør du lige tjekke om du har fået denne aftensmadsfavorit med hjem.

Havde du planer om at lave lasagne til aftensmad? I så fald bør du sikre, at du ikke har købt lasagneplader fra Geia Food A/S. De tilbagekalder nemlig deres 'La Pasta Di Maria Friske lasagneplader'.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen.

Grunden til tilbagekaldelsen er, at der er blevet fundet mug i produktet, hvilket gør, at det ikke egner sig som fødevare. Derfor er det vigtigt, at du ikke spiser det, da der er sygdomsrisiko forbundet med det.

Det bør dog understreges, at det ikke er alle 'La Pasta Di Maria Friske lasagneplader', der bliver tilbagekaldt. Derimod er der tale om et konkret parti med to bedst før-datoer.

Hvis du har købt de friske lasagneplader fra La Pasta Di Maria, der har en bedst før-dato, der hedder enten 06.06.2022 eller 13.06.2022, skal du undersøge, om produktet også har EAN-koden 5710326000282​​.

Se billedet her:

Foto: Fødevarestyrelsen

Foto: Fødevarestyrelsen

Skulle det vise sig, at du har købt en pakke lasagneplader fra det omtalte parti, som er blevet solgt i Rema 1000-butikker i hele landet, er det – som tidligere angivet – meget vigtigt, at du ikke spiser lasagnepladerne.

Ifølge Fødevarestyrelsen skal du derimod enten levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det.​