Familieferie forvandlet til kaos: Skimmelsvamp over det hele - ingen hjælp at hente fra Novasol

Af: Amalie L.

|

09/08/2024

Nyheder
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
En familieferie, som skulle have været fyldt med hygge og afslapning, blev i stedet til et mareridt for familien Korsgaard fra Østjylland.

Lige nu læser andre også

Deres tur til Lolland, booket igennem det populære sommerhusudlejningsfirma Novasol, endte i en kamp mod skimmelsvamp og deres kundeservice.

Hanne Schelander Korsgaard, hendes mand og deres to små børn på fem og otte år, havde set frem til en uges ferie. Men i stedet for idyllisk sommerhusstemning, blev familien mødt af en overvældende lugt af fugt, da de trådte ind i sommerhuset.

Det skriver B.T.

"Det første, vi møder er en stank af fugt og jeg kan efterfølgende se, at der er skimmelsvamp under vasken på toilettet. Der er også en varmluftsbeholder, hvor der står en spand under, så vi kan se, at der er noget i huset, der er utæt," fortæller Hanne Schelander Korsgaard. 

Selvom familien forsøgte at lufte ud og gøre hovedrent, blev problemet kun værre. På husets øverste etage blev de mødt af en kæmpe mængde af skimmelsvamp og gulvbrædder, der tydeligt havde været udsat for vandskader. 

Huset var ikke blot var ubehageligt at opholde sig i, det var også sundhedsskadeligt. Familien ender derfor med at tage hjem før tid. 

"Vi endte med at tage hjem tre dage før. Vi kunne simpelthen ikke blive der en hel uge - også fordi begge vores unger havde kraftig hovedpine og rigtig dårlig mave. Deres sygdom forsvandt sjovt nok, da vi tog hjem, så noget kunne tyde på, at det var på grund af skimmelsvampen," siger Hanne Schelander Korsgaard og tilføjer, at familiens puder og dyner også måtte smides ud efter opholdet.

Trods gentagne forsøg på at få hjælp fra Novasol, har familien efter en uge stadig ikke hørt noget fra firmaet. Novasol erkender, at deres kundeservice har været presset og forsikrer, at de arbejder på at forbedre servicen. Om familien fra Østjylland vil få kompensation, er endnu uvist.

Anbefalet til dig