Fandt kærligheden på DR: Nu er 'Gift ved første blik'-par blevet skilt

09/3/22 08:38

Sarah Steenfeldt

Torsdag den 19. august klokken 20.00 var der premiere på sæson syv af Gift ved første blik - og det var her at Morten og Mette blev gift. Foto: DR.
Nu er kærligheden brast.

Sidste år rullede syvende sæson af 'Gift ved første blik' over skærmen hos DR. 

Her sagde Mette Kragh Nielsen og Morten Stokholm ja til hinanden for rullende kameraer. 

Gennem sæsonen fulgte man den spirende kærlighed hos det nygifte par - og som det eneste par, forblev de gift da programmet nåede vejs ende. 

Men nu er det slut og parret er blevet skilt. 

På sin private Instagram-konto har Mette selv delt nyheden.

"En spændende og lærerig rejse slutter her. Morten er en skøn mand, men ikke den rette for mig," lyder det fra Mette Kragh Nielsen, der fortsætter:

"Et eksperiment der måtte prøves og jeg fortryder absolut intet." 

Vakte opsigt 

Mette og Morten vakte opsigt i programmet. Her underskrev de nemlig en samtykkeerklæring.

I et afsnit, så man nemlig Morten fiske en samtykkeerklæring frem, som han gerne vil have at Mette underskriver inden de to har sex. 

Det var første gang i programmets historie at dette er sket - og for Morten var det dog også første gang at han har bedt en kvinde underskrive sådan en.

"Jeg synes, det er vigtigt at diskutere, hvornår det er rigtigt for to mennesker at gå i seng med hinanden. Det var mit budskab. Selve dokumentet var en gakket indgang til at tale om grænser," forklarerede Morten dengang. 

Han mente nemlig, at det er utroligt vigtigt, at man lærer sine børn om grænser. Derfor greb han denne mulighed i programmet. 

Derfor var selve samtykkeerklæringen "gak og løjer" som Morten dengang beskrev det, men den var mere et symbol på. at det er vigtigt at få talt om hvordan man snakker om sådan noget.