Fans jubler: Skuespiller vender tilbage til ikonisk rolle

27/1/23 10:16

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Seriefavoritten Neil Patrick Harris vender tilbage som karakteren Barney Stinson.

Det var mange triste fans verden over, der måtte tage afsked med Ted, Robin og resten af venneflokken, da TV-serien “How I Met Your Mother” rullede over skærmen for sidste gang i 2014.

Men for at citere seriens mest populære karakter:

“When I feel sad, I just stop being sad, and be awesome instead”

Og selv samme karakter får seerne nu et glædeligt gensyn med. Det skriver Se og Hør.

Skuespilleren Neil Patrick Harris hopper nemlig i jakkesættet igen, og vender tilbage i rollen som den arrogante charmør Barney Stinson i den nyeste sæson af “How I Met Your Father”, den nye efterfølgerserie baseret på den originale hitserie.

Barney Stinson blev introduceret i det allerførste afsnit af “How I Met Your Mother”, og blev hurtigt seriens komiske hovedkarakter i den fem-mands store vennegruppe. 

Serieefterfølgeren “How I Met Your Father” fik premiere i januar sidste år, men modtog ikke samme varme anbefalinger eller fanstøtte som forgængeren. Men måske vil Harris’ tilbagevenden ændre på populariteten.

Seriens skabere, Isaac Aptaker og Elizabeth Berger, glæder sig i hvert fald til at Neil Patrick Harris “suiter up” igen.

“Vi lavede et kreativt Zoom-opkald med ham, hvor vi snakkede om, hvad vi havde af idéer, og det var det. Han var klar på den, hvilket bare var utroligt for os. Det var den bedste måde, vi kunne forestille os at vende tilbage på” siger Elizabeth Berger.


“How I Met Your Father” og forgængeren kan nu streames på Disney+.