Fans spekulerer: Har Meghan arvet det fra Diana?

05/10/20 09:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Ved flere lejligheder har fans lagt mærke til en detalje, som nu har fået sat spekulationerne i gang.

Ved flere lejligheder er det blevet spottet og for nylig deltog Meghan i et interview, hvor det igen blev spottet at hun havde et ur på, som var identisk med prinsesse Dianas yndlings-ur. 

Det er hertugindens smukke Cartier ur, som har fået fans til at undre sig over, om det mon er prinsesse Dianas ur - som Meghan nu har arvet. Nærmere bestemt er der tale om et Cartier Francaise Tank ur i guld. Det skriver The Telegraph

Efter prinsesse Dianas død i august 1997, var det faktisk dette ur, som prins William udvalgte at han ville arve. Prins Harry valgte at arve sin mors forlovelsesring. Harry afslørede over for butleren Paul Burrell at han ønskede at få ringen, fordi den fik ham til at tænke på, da han var en lille dreng og holdt sin mors hånd, så gjorde ringen altid ondt i på hans hånd, fordi den var så stor. 

Ligheden er slående

Prins William ønskede at beholde sin mors ur, da det ud af mange, var hendes yndlings. Uret fik prinsesse Diana af hendes far, John Spencer, på hendes 21 års fødselsdag. 

Det smukke ur som sidder på hertugindens håndled ligner på en prik, det ur som prinsesse Diana havde. Man kan se billeder af begge ure på bloggen whatmeghanwhore, hvor ligheden er slående. Men om det er det samme ur, er ikke bekræftet.

Meghan har tidligere fortalt til The Sun, at hun selv har købt uret, da TV-serien Suits skulle igang med indspildningerne til den tredje sæson, hvor Meghan spillede rollen som Rachel Zane. 

Dog spekulerer fans stadig i, om det rent faktisk er prinsesse Dianas ur, som nu pryder Meghans håndled.