Fantastisk nyhed fra Sine og Niels: "Nu er vi klar til at dele"

18/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Anders Brohus/TV2
Nu er der glædelige nyheder fra det populære par.

Mest læste i dag

For noget tid siden løftede Stine sløret omkring, at hun rigtig gerne ville have, at hendes hund Ella får hvalpe. 

Ella er en blanding af en West Highland White terrier og en Shih Tzu. Ella har boet hos Stine i tre år og har også været Stines faste følgessvend på arbejde. 

Og nu er det ønske altså gået i opfyldelse - for Ella er skal nemlig være mor til et nyt kuld hvalpe. Det er ikke første gang, Stine har nemlig tidligere fortalt, at Ella har haft hvalpe før.

Men nu vil lykken altså gentage sig og det er en glad Stine, der deler den store nyhed på sin Instagram-profil.

"Ella skal have hvalpe! Der er nu ingen tvivl længere. Har egentlig vidst det i et stykke tid, men nu er vi klar til at dele," lyder det fra hende på Instagram, hvor hun også deler en video af Ella.

Allerede stor interesse

Hun fortæller også, at interessen allerede er kæmpestor og at flere skriver omkring køb og reservation af hvalpe. Men Stine slår allerede nu fast, at det hverken er muligt at købe eller reservere. Hende og Niels vil først se hvor mange hvalpe der kommer og hvordan det går. Dog ville de gerne dele den gode nyhed, med alle følgerne.

For netop følgere er der kommet mange af, siden Stine deltog i Landmand søger kærlighed sidste sommer. Lidt over 19.000 personer følger med i hendes liv på de sociale medier.

Der er også nok at følge med i, for der sker meget spændende nyt hos parret, som for nyligt er flyttet til Brørup.

Blandt andet har følgerne kunne følge med i, at parret har bygget både hønsehus og drivhus. Derudover deler Stine mange glimt fra hende og Niels' liv - og mon ikke også, at følgerne får de søde små hvalpe at se, når de kommer til verden.

Du kan se hele Stines opslag på Instagram her.