Fantastisk nyt: Danskerne får adgang til ny og gratis tv-kanal

Af: Ida Hansson

|

17/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alle danskere vil kunne se den nye tv-kanal.

Mest læste i dag

I en tid, hvor streamingtjenester dominerer medieindustrien, gør det populære bilshow, Top Gear, et bemærkelsesværdigt skift. Fra den 15. august kan fans af showet nyde både klassiske og nyere sæsoner af Top Gear på en dedikeret kanal på Pluto TV, en gratis, reklamefinansieret streamingtjeneste.

Pluto TV er en tjeneste som alle danskere kan tilgå, og den er helt gratis at benytte sig af. Det eneste der er ved Pluto TV er, at der jævnligt vil være reklamer. Det er dette der gør, at du ikke skal betale et abonnement.

Top Gear, der først blev sendt i 1977, har gennemgået mange transformationer gennem årene. Showet, der oprindeligt blev båret af det dynamiske trio: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, har set forskellige værter, herunder Matt LeBlanc, tage roret. Uanset ændringerne har showets kerne forblevet konstant - en passion for biler kombineret med humor og underholdning.

Pluto TV's beslutning om at lancere en dedikeret Top Gear-kanal kommer som en del af streamingtjenestens ekspansionsstrategi.

"Vi glæder os over at kunne føje Top Gear TV-kanalen til Pluto TV’s allerede stærke portefølje af indhold. Top Gear er et af verdens mest ikoniske bilmagasiner på TV og har i årtier fascineret seere med sin unikke blanding af underholdning og bilfaglig ekspertise," udtaler Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

Mens Pluto TV var blandt de første til at introducere danskerne til konceptet med gratis, reklamefinansierede tv-kanaler, har landskabet ændret sig betydeligt siden da.

Rakuten er blevet en væsentlig konkurrent, der tilbyder gratis kanaler via indbyggede apps på Smart TV fra mærker som LG, Samsung og TCL.

Men med eksklusive rettigheder til den nye Top Gear-kanal ser Pluto TV ud til at cementere sin position som en førende aktør inden for gratis streaming.

For bilentusiaster og fans af showet er dette en spændende tid, hvor de kan dykke ned i arkiverne og genopleve nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fra Top Gear, alt sammen på ét sted.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig