Fantastisk nyt fra DMI: Nu kommer varmen

25/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Det nydelige efterårsvejr har endnu ikke sluppet på det danske land. Ifølge DMI kan vi forvente en weekend med høje temperaturer

Mest læste i dag

Sommeren er ved at gå på hæld. Alligevel har de høje temperaturer endnu ikke sluppet sit tag på det danske land.

I weekenden bevæger en højtryksryg sig ind over Danmark fra vest. Med sig har den et flot efterårsvejr med sol og stedvis op til 21 grader. 

Søndag vil vejret være tørt, men forholdsvis skyet. Stedvis vil der kommer lidt eller nogen sol, mens temperaturerne vil variere mellem 16 og 21 grader. Det hele kombineres med frisk vind fra øst og sydøst.

I løbet af søndag aften og nat vil det efterhånden blive skyet og stedvis lidt regn. Her vil temperaturerne svinge mellem 11 og 16 grader, mens der vil være let frisk vind fra øst og sydøst. Ved kysterne kan der stedvis være op til hård vind.

Regn passerer landet i næste uge

I næste uge ventes regn at passere flere områder af landet fra sydvest. Derudover til temperaturen faldet i det meste af landet.

Mandag vil der være skyet og perioder med regn, mens temperaturerne varierer mellem 15 og 20 grader om dagen, og mellem 9 og 14 grader om natten. Vinden vil være let til frisk og komme fra øst og sydøst, mens der ved kysterne kan være stedvis op til hård vind.

Fra tirsdag til torsdag vil der ske et yderligere fald i temperaturerne, da det om dagen vil være mellem 13 og 18 grader. 

Derudover oplyser DMI, at det er forventeligt, at der vil være stedvis regn i løbet af det meste af den kommende uge. Både tirsdag og onsdag vil der være tørt med lidt eller nogen sol, mens der senere på dagen vil være regn.

Sidst på ugen forventer DMI, at temperaturen vil falde yderligere, da de torsdag vil ligge mellem 13 og 16 grader, hvilket vil være uændret fredag. De oplyser dog, at udsigten er ret sikker frem til mandag, hvorfra det bliver mere usikkert.

Anbefalet til dig