Fantastisk nyt om de sårede fra Field's

05/07/2022

Nicolai Busekist

Foto: Presse-fotos.dk
Søndag aften blev fire personer alvorligt såret efter et skyderi i Field's. Nu er der godt nyt om dem alle.

Mest læste i dag

Fire personer blev søndag aften indlagt på Rigshospitalet, fordi de var blevet alvorligt såret i forbindelse med skyderiet, der skete i Field's søndag aften.

Nu er der blevet meldt godt ud om dem alle fire, da det er blevet gjort klart, at de alle er uden for livsfare.

Sådan lyder det fra Region Hovedstande til TV 2 tirsdag eftermiddag.

Her blev det også gjort klart, at der dog er tale om et øjebliksbillede. Det vil sige, at det ikke kan udelukkes, at deres tilstand bliver forværret på et senere tidspunkt.

Allerede mandag var der tre af de fire, der blev meldt i stabil tilstand. Den sidste person befandt sig dog i kritisk tilstand, da der blevet givet en opdatering på de sårede mandag.

Tirsdagens melding er dog bedre, da det nu er blevet meldt ud, at der ikke er flere ofre fra skyderiet, der er i kritisk tilstand, hvilket ofte også kaldes for livsfare.

Tidligere er det blevet oplyst af Københavns Politi, at der skulle være tale om to kvinder med dansk statsborgerskab på hhv. 19 år og 40 år, ens også en mandlig svensk statsborger på 50 år og en 16-årig kvindelig svensk statsborger blev alvorligt såret.

Skyderiet, der endte med at mere end 30 personer kom til skade, kostede desværre også tre personer livet, fordi de blev skudt af den 22-årige mand, som senere blev anholdt af Københavns Politi.

De første meldinger om skyderiet, tikkede ind hos Københavns Politi kl. 17.30, hvilket fik dem til at rykke ud til storcentret, som ligger på Amager.

Cirka 12 minutter efter blev en 22-årig mand anholdt, hvilket skete på en parkeringsplads uden for Field's.

Dagen efter blev den unge danske mand fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, hvilket medførte, at en dommer valgte at varetægtsfængsle ham på en lukket retspsykiatrisk afdeling i 24 dage.

Anbefalet til dig