Fantastisk redningsaktion: To bjørne reddet fra brønd

Nyheder
Her ses to søde bjørneunger. Foto: Shutterstock
To søde bjørne var endt på bunden af en brønd i byen i Maharashtra.

Mest læste i dag

Bjørnene var ved et uheld faldet ned i brønden, og kunne nu ikke komme op. Heldigvis endte historien godt, og bjørnene blev reddet.

Delte video af redningsmissionen

Flere borgere og redningsmænd i byen Maharashtra kom på ekstra arbejde for at redde to bjørne op fra en brønd. Det var ikke let, men gennem samarbejde og kloge beslutninger kom børnene op.

De to bjørne blev reddet fra en brønd af embedsmænd og ansatte i Maharashtra tirsdag.

Susanta Nanda fra Indian Forest Service delte i den forbindelse en 41 sekunders video af redningsmissionen på Twitter og hyldede mændende for at have reddet bjørnene. Det skriver Indiatoday.in

Bjørnene faldt ned i brønden ved et uheld, og personale fra Salekasa Range i Gondia reddede dyrene ved hjælp af en stige.

Som det ses i videoen, som Nanda delte, så kunne bjørnene klatre ud af brønden, efter at stigen blev sænket ned i den. Det var lidt af en satsning, da man ikke vidste om det ville kunne lade sig gøre, at få bjørnene til at kravle op ved hjælp af stigen.

 "Midt i de to dystre nyheder om Corona og Amphan vi har her, helede dette mit hjerte. Tjenestemænd og ansatte fra Salekasa Range, Gondia, Maharashtra reddede de to bjørne, der var faldet i brønden. Al taknemmelighed til disse grønne krigere i frontlinjen," skrev Nanda i teksten til sin video på det sociale medie Twitter.

Videoen gik hurtigt viral på Twitter, og den blev set over 1.000 gange inden for en time efter, at den blev gjort tilgængelig online. På nuværende tidspunkt er den set næsten 7000 gange.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig