Fantastiske optagelser – dristig leopard stjæler mad ud af munden på krokodille

Foto: Shutterstock. Dette er et modelbillede og ikke den modige leopard.
Det er hårdt at være dyr på savannen, og nogle gange må dyrene snyde sig til et godt måltid. Det gjorde en leopard for nyligt, og fantastiske optagelser viser den sultne leopard, der risikerer sit liv for at stjæle mad fra kæberne på en stor farlig krokodille.

Mest læste i dag

Man siger, at katte har 9 liv, men denne leopard prøver helt sikkert at ofre et af dem, da den stjæler mad ud af munden på en stor og frygtindgydende krokodille.

Lignede at krokodillen sov

Krokodillen ligner i videoen, at den sover, og man kan tænke, at det er derfor, at leoparden vovede sig hen for at stjæle mad, men senere finder man ud af, at den havde vågen hele tiden. Det skriver Ladbible.  

Da leoparden lister hen til krokodillen, har den lukkede øjne, men pludselig åbner den sit ene øje.

Det unikke øjeblik er fanget af 29-årige Nicole Dangoors kamera. 

”Leoparden kommer virkelig ind i krokodillens mund, men den er meget forsigtig. Krokodillen er faktisk vågen, og han åbner øjnene. Det viser, hvor brutal naturen er, og hvordan de alle kan klare sig selv. I sidste ende lykkedes det leoparden at gribe et ben og løbe væk,” fortæller Nicole.

Hun beskriver det samtidigt som en fantastisk oplevelse at se, hvordan naturen fungerer, og hvordan dyrene kæmper med hinanden.

Krokodillen stjal først

Nicole fortæller, at det faktisk var krokodillen der først stjal kødet fra leoparden, og så efterfølgende holdt leoparden øje med krokodillen indtil den troede at krokodillen sov.  

"Krokodillen holder kødet i munden, fordi leoparden er mere bange for krokodillen – her tog den risikoen for at spise," fortæller Nicole.

Filmen er fra South Luangwa National Park i Zambia.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig