Fartgrænsen er hævet: Nu må du køre hurtigere på E45

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu må du køre hurtigere på den trafikkerede motorvej.

Lige nu læser andre også

Bilister, der til daglig færdes på E45, kan nu se frem til, at de fremover må trykke en smule hårdere på speederen uden at risikere en bøde.

Arbejdet med at fræse asfalten på motorvejen er nemlig ved vejs ende, hvorfor bilisterne på vejen nu må køre 30 kilometer i timen, end de måtte før.

Det skriver TV 2.

I en længere periode har der været en hastighedsbegrænsning på 80 kilometer i timen, mens der ikke har været nogen forklaring på nogle skilte ved vejen.

Hastighedsbegrænsningen var blevet sat i værk i kølvandet på, at alt ikke var, som det skulle være på en syv-kilometers strækning mellem Horsens og Ejer Bavnehøj.

Den nylagte asfalt på strækningen var nemlig så glat, at der var risiko for at nogle biler ikke havde ordentligt fast i vejen, såfremt den blev våd.
Det er dog ordnet nu, hvorfor man igen må køre 110 kilometer i timen på strækningen:

“Det har vi fået ordnet nu ved at fræse på asfaltlaget. Det er selvfølgelig beklageligt, at det i en periode har været nødvendigt at sætte begrænsningen til 80 kilometer i timen frem for de 110, og vi har da også fået en del henvendelser fra folk, der har undret sig, men nu er der styr på det”, udtaler projektleder ved Vejdirektoratet, John Kjærsgaard, til TV 2 Østjylland.

De nye skilte blev sat op natten til tirsdag, hvorfor dem, der har færdes på motorvejen tirsdag, har oplevet, at de nu må køre hurtigere, end de måtte i går.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig