Farvel til Hornbæk: Mads Langers sommerhus handlet til stort millionbeløb

Nyheder
De fleste kunne nok godt klare en ferieuge eller to i popsangerens nu forhenværende sommerhus. Foto: Boliga.dk
Popsmeden Mads Langers sommerhus i Nordsjælland er netop blevet solgt - og selvom der et par gange måtte pilles lidt ved prisen, kan Langer glæde sig over at have indkasseret et ganske flot millionbeløb på sin nu tidligere feriebolig i Hornbæk.

Mest læste i dag

Det tyder på, at Mads Langer har gjort sig en ganske god handel. Selvom prisen måtte justreres en smule, så slipper sangeren af sted med et flot millionbeløb, når han vinker farvel til Hornbæk, hvor han hidtil har haft sommerhus. 

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Således kan sangeren vinke farvel til det 141 kvadratmeter store,  sorte træhus - som ligger på en skovgrund i det eksklusive sommerhusområde i Nordsjælland - med et solidt, milliontungt hammerslag i rygsækken.

De nye købere har nemlig smidt lige præcis 6.250.000 kroner for musiker-sommerhuset, som også var det, den seneste udbudspris lød på.

Det er dog et stykke under det beløb, som det sorte træhus fra 1938 oprindeligt kom på markedet med i juni sidste år.

Dengang blev Langers ferieretræte sat til salg for 6,9 millioner kroner hos liebhavermægleren Brix Westergaard,  der i salgsopstillingen beskrev huset som en bolig, der “indbyder til samvær og hygge”.

Over gennemsnittet 

Med millionhandlen har hitmageren høstet en markant højere kvadratmeterpris på salget end gennemsnittet for områdets  sommerhushandler.

Det viser tal fra Boliga.dk.

De nye ejere har nemlig smidt 44.326 kroner pr. kvadratmeter i Langers nu tidligere feriebolig.

Det er over 7.300 kroner mere pr. kvadratmeter i forhold til de 37.000 kroner, som var den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris for sommerhusene Hornbæk sidste år.*

Hornbæk er sammen med nabokystbyen Tisvildeleje og Egå ved Aarhus landets tre absolut dyreste steder at købe sommerhuse.

Mads Langer købte selv træhuset tilbage i 2013, samme år som han udgav pladen In These Waters, hvor man blandt andet finder megahitsene Heartquake og Elephant på.

I øjeblikket er han aktuel med singlen; Monsters In My Mind, der udkom sidst  i december.

Se Mads Langers sommerhus her

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig