Fast-food kæde åbner ny butik i Danmark: Konkurrent til McDonalds, Burger King og Sunset Boulevard

Af: Mie M.B

|

09/01/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Den nye butik bliver nummer 4 i rækken til at åbne

Lige nu læser andre også

Fastfoodkæden Roll'n Eat er snart klar til at åbne en ny restaurant på Kometvej i Rødekro, specialiseret i kebab-menuer. Efter en længerevarende byggeproces forventes åbningen inden for de næste 14 dage meddeler ejeren, Mustafa Sahin. Byggeriet blev midlertidigt påvirket af juleferien, men nu er det forventet, at den nye restaurant snart slår dørene op. Det skriver JydskeVestkysten.

Roll'n Eat erhvervede bygningen i begyndelsen af februar 2022 og påbegyndte nedrivningen af den tidligere Thansen-bygning. Efterfølgende påbegyndtes opførelsen af den nye fastfood-restaurant. Oprindeligt var åbningsplanen sat til begyndelsen af december året før, men nu forventes åbningen at finde sted i løbet af januar måned.

Roll'n Eat udvider dermed sin tilstedeværelse med endnu en restaurant, hvilket bringer antallet af drive-in-kebab restauranter op på fire i Danmark. Udover den kommende restaurant i Rødekro har kæden allerede etableret sig i Slagelse, Greve og Næstved.

Den kommende restaurant vil være i nærheden af andre velkendte fastfood-steder som McDonald's og Burger King, samt genboen Sunset Boulevard. Mustafa Sahin ser ikke konkurrencen som en ulempe, men som en fordel, der tiltrækker flere og giver folk et bredere valg.

Selv McDonald's franchisetager på Kometvej, Michael Rolver, deler den opfattelse og ser ikke med bekymring på tilkomsten af nye konkurrenter. Han anser det som en udvidelse af markedet og fokuserer på at optimere egen performance i stedet for at bekymre sig om konkurrenceelementet.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig