Felix Smith afslører karriereskift med helt særlig betydning: “Derfor var det et must for mig”

12/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Nu fortæller Felix Smith om et karriereskift, der har en helt særlig betydning for ham.

Mest læste i dag

For omkring et år siden sadlede den tidligere tv-vært Felix Smith om og blev freelancer. Og det seneste år har han arbejdet på noget helt andet end tv. 

Han har nemlig kastet sig ud i at designe tøj. Det skriver BILLED-BLADET

Det er dog en helt særlig form for tøj, som den tidligere tv-vært designer.

Felix Smith har i 15 år haft hund - og det betyder også, at han har en helt særlig erfaring når det kommer til at være ude i alt slags vejr. Og det er netop i denne forbindelse, at han bruger sin erfaring til at designe tøj. 

Det er i virksomheden DogCoach at Felix Smith står bag virksomhedens første herrekollektion. Men den tidligere tv-vært designer ikke blot tøj i virksomheden - han er også blevet medejer af den. 

Talte til hjertet 

“Jeg fandt ret hurtigt ud af, at det her skulle jeg – at der var muligheder og værdier, der talte til mit hjerte og som jeg 100 procent kunne se mig selv i. Jeg ville ikke bare ind over som brandambassadør. Jeg ville mere. Og jeg havde jo faktisk også et krav til Linn. Jeg ville have lov til at udvikle og designe en heldragt til mænd,” lyder det fra Felix Smith der tilføjer:  

“Jeg har næsten 15 års erfaring i at stå i al slags vejr og fryse på en mark med en labrador, der bare ikke vil hjem. Derfor har jeg i rigtig mange år ledt efter en optimal heldragt til mænd, men uanset hvor jeg har snuset rundt, har jeg ikke kunnet finde en.” 

Blandt andet har Felix Smith designet en funktionel heldragt til herrer, der har fået navnet ‘Robert’. Det har heldragten fået efter Felix’ egen hund som hedder Robert Redford. 

Felix Smith står også bag en trøje og en jakke til hundeluftere. Jakken har fået navnet ‘Marley’ efter Felix Smiths labrador der døde sidste år. 

I virksomheden er der oprettet et donationsprogram, som betyder at der for hvert solgte produkt doneres et beløb der kommer udsatte hunde til gode. 

Herrekollektionen kan købes fra november. 

 

Anbefalet til dig