Ferie mareridt: Turist voldtaget på solseng ved populært feriested

16/09/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En turist blev angiveligt voldtaget på en solseng efter at være blevet slæbt fra en strandbar på Mykonos.

Mest læste i dag

Den mistænkte skal have grebet den 26-årige i hånden på en populær bar på den græske ø, før han tvang hende til stranden og overfaldt hende.

Kvinden fortalte politiet, at hun festede med sine venner, da den mistænkte kom hen til hende og angiveligt kyssede hende. 

Den amerikanske turist rapporterede straks hændelsen til politiet, og den mistænkte blev anholdt, det rapporterer The Sun.

Hun har angiveligt gennemgået en retsmedicinsk undersøgelse, og der blev indgivet en sagsmappe mod hendes påståede voldtægtsmand.

Det sker, efter at en britisk turist angiveligt er blevet voldtaget af en velhavende amerikansk feriegæst på et hotel toilet i Mykonos.

Den 22-årige kvinde fortalte politiet, at manden, som hun havde mødt på en af den græske ø’s barer, fulgte efter hende på toilettet og voldtog hende. 

Den 30-årige amerikaner blev anholdt, men nægtede anklagerne og hævdede, at alt skete med kvindens samtykke. 

Kvinden, der menes at være fra Preston, Lancashire, fortalte politiet, at hun mødte den amerikanske turist, som var fra en velhavende New York-familie på en af festøens barer.

Hun fortalte også, at de to sammen med deres vennegruppe tog tilbage til det hotel, de boede på, for at fortsætte festen.

Men hun hævdede, at da de kom ind i lokalet, fulgte den 30-årige hende på toilettet. 

Kvinden sagde, at han voldtog hende og at hun ikke var i stand til at bevæge sig på grund af hans fysiske styrke. 

Den mistænkte blev anholdt, men har afvist alle anklager.

Anbefalet til dig