Feriegæst styrter 122 meter ned fra klippe i frygtelig ulykke

16/09/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Den 55-årige var på ferie på den baleariske ø Formentera i Spanien med sin partner og venner, da han faldt de 122 meter ned fra en klippe.

Mest læste i dag

Turisten er død efter at være gledet og styrtet næsten 122 meter ud over en klippe i Spanien. 

Den 55-årige, der boede i London, styrtede i døden, da han mistede fodfæstet, mens han besøgte et spektakulært fyrtårn kaldet La Mola på øen Formentera.

Lokale rapporter sagde, at han var sammen med sin partner og en flok venner, da tragedien skete.

Han blev oprindeligt beskrevet lokalt som en libanesisk mand, men politikilder bekræftede, at han boede i Storbritannien og havde britisk pas. 

Redningsmandskabet måtte ty til droner, jetski og en helikopter for at lokalisere hans lig, fordi det ikke kunne ses fra toppen af den klippe, han faldt ned fra. 

En helikopter formåede til sidst at lokalisere stedet, hvor han var landet, omkring 50 meter ude på havet. 

Dramaet opstod omkring middagstid tirsdag.

Den døde mand menes at have nydt en dagstur til Formentera efter at have taget en båd fra naboøen Ibiza, hvor han boede på et luksus hotel. 

En talsmand for politiet bekræfter, at dødsfaldet bliver behandlet som en tragisk ulykke, og at der ikke er noget, der tyder på, at det er resultatet af en forbrydelse. 

La Mola fyrtårn er kendt som en af Formenteras største turistattraktioner.

Det ligger på kanten af en klippe i den østlige ende af øen på plateauet La Mola.

En af dens mest imponerende funktioner er dens udsigt over Middelhavet, med lokalbefolkningen og feriegæster, der strømmer til området ved solopgang og solnedgang.

Området, hvor den britiske turist faldt, siges at have været beskyttet med reb designet til at afværge besøgende væk fra farlige steder efter en hændelse for fire år siden, der involverede en lokal beboer.

Det stod ikke umiddelbart klart, hvor på klippen den afdøde befandt sig, da han mistede balancen og faldt. Det skriver Mirror.

Anbefalet til dig