Feriehelvede for turister: Massør anholdt for at forulempe og optage klienter

16/07/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Feriegæster er blevet advaret, efter at en massør på Gran Canaria blev anholdt for, angiveligt, at have forulempet og optaget snesevis af sine klienter.

Mest læste i dag

Den 59-årige mand, der drev en massageklinik i byen Patalavaca, Mogán, siges, at have rørt upassende ved og optaget sine ofre, herunder en teenager, i over et årti.

Politiholdet i Puerto Rico, Mogán, har som en del af operation Kurnia, undersøgt massøren, der er tysk statsborger, for syv forbrydelser med seksuelt misbrug. 

Det menes, at manden udnyttede sine klienter og optog dem med skjulte kameraer mellem 2005 og 2020, det skriver The Sun

Undersøgelsen blev indledt tilbage i februar 2020, efter en klage fra moren til en 15-årig pige, der hævdede, at hendes datter blev seksuelt misbrugt, mens hun fik massage.  

Ved ankomsten til klinikken, opdagede betjente under ransagningen, et skjult kamera i massagerummet, hvor det påståede misbrug fandt sted. 

Efter, at have ransaget massageklinikken, fandt de en anden enhed med et skjult kamera. 

Efter analyse af de to enheder, opdagede de 82 videofiler, der indeholdt optagelser af tyve kvinder, som ikke var klar over, at de blev filmet. 

Betjentene samarbejdede med de tyske myndigheder og fandt dermed en sag om et offer, der går tilbage til 2005. 

Efterforskerne kunne også identificere to kvinder og en mindreårig, der angiveligt blev seksuelt misbrugt på massageklinikken og filmet uden deres samtykke, mellem 2019 og 2020. 

Manden er i øjeblikket bag tremmer uden kautionsmuligheder. 

Politiet fortsætter efterforskningen og søger nu hjælp fra offentligheden til, at identificere de andre ofre.

Politiet har bedt folk, især turister, der kan have været ofre for seksuelt misbrug i massageklinikken i Mogán eller har mistanke om, at de kan være blevet optaget uden deres samtykke, mellem 2010 og 2020, om at stå frem. 

Alle med oplysninger opfordres til, at kontakte Puerto Ricos politi på 928 15 27 20 eller på gc-puertorico-epj@guardiacivil.org via email.

Anbefalet til dig