Ferietragedie: 6-årig dreng drukner i pool på Mallorca

13/3/23 18:17

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den tragiske ulykke skete på en familieferie på Mallorca.

En seks-årig dreng har på tragisk vis mistet livet på en ferie med sin familie. Lille Corey Aughey og hans familie havde set frem til en sommerferie på Mallorca, inden familiens liv faldt fra hinanden.

Corey havde kun været på spansk territorium i få timer, da han blev fundet i poolen efter at have svømmet væk fra sin mor og søskende, mens hans far tog en lur.

En heroisk fremmed gav drengen hjerte-lunge-redning, og Corey fik pulsen tilbage, før han blev bragt til hospitalet på den anden side af øen. Det skriver Mirror.

Det så ud som om, at Corey var i bedring efter et par nætter på hospitalet, men håbet blev knust, da tests på den tredje dag viste, at den lille dreng ikke havde nogen hjerneaktivitet.

Coreys forældre Colin og Leanne søgte en 'second opinion' om deres yngste søns helbred, men de kom tilbage med den samme prognose, og den lille dreng døde desværre kort tid senere.

I en tale til BelfastLive beskrev Colin sin søn som "festens liv og sjæl".

"Corey var et godt lille barn. Den bedste måde at beskrive ham på ville være et bundt energi. Vi har en 22-årig, der er på universitetet i Spanien, en 18-årig, en 13-årig og så vores Corey, som havde mere energi, end de tre andre tilsammen," sagde faderen.

"Da han gik forbi, var det, hvad alle huskede ham ved, bare at være festens liv og sjæl, stoppede han aldrig. Du ville være til en fødselsdagsfest, og han ville være den sidste på dansegulvet," tilføjede han.

Coreys forældre håber officielt at lancere en velgørenhedsorganisation til hans ære.