Fie Laursen chokerer med vildt beløb: Det har det kostet

04/4/22 08:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Weekenden var noget helt særligt for Fie Laursen og nu afslører hun hvad det har kostet.

Højgravide Fie Laursen har i weekenden holdt babyshower.

Her har den vordende mor og hendes veninder holdt en overdådig weekend sammen, hvor der er umiddelbart ikke har manglet noget.

I Danmark har mange taget traditionen for at afholde babyshower til sig, hvor det i Danmark oftest holdes som en overraskelse for den kommende mor, der altså ikke selv står for at arrangere og betale strabadserne.

Fie Laursen bor nu i Spanien og hun tog sagen i egen hånd, da det kom til at afholde babyshower for hende og hendes kommende søn Mateo.

Derfor havde hun i weekenden besøg af flere veninder, der var fløjet fra Danmark til Spanien, for at fejre begivenheden med hende. Blandt veninderne var blandt andet flere deltagere fra realityprogrammer som 'Ex on the beach', 'Paradise Hotel' og 'De dyre piger'. 

Blandt andet var Christel Trubka blandt gæsterne til weekendens babyshower. Hun har delt et billede fra begivenheden på sin Instagram. Foto: Instagram/ Christel Trubka 

Blandt andet var Christel Trubka blandt gæsterne til weekendens babyshower. Hun har delt et billede fra begivenheden på sin Instagram. Foto: Instagram/ Christel Trubka 

Ikke slut endnu

Hvis man har fulgt med hos Fie Laursen selv eller nogle af deltagerne fra weekendens udskejelser, så opdager man hurtigt, at det helt sikkert ikke har været en billig affære.

Der var tale om lækre omgivelser med pool, pynt og lækker mad i lange baner - menuen bød blandt andet på chokoladefondue, drinks, brunch, kager, frugt og meget andet godt. Alt sammen noget, som hyret personale stod for.

På sin Instagram gav Fie Laursen søndag mulighed for at hendes følgere kunne stille spørgsmål, og her var flere omkring det afholdte babyshower. 

Blandt andet spurgte en følger, hvor mange penge Fie havde betalt for babyshower-weekenden - og det var ikke småpenge. 

"Har lavet en TikTok med alt den info, til alle baby mamas der spørger - men kort svaret her, så ca. 90.000 kroner," lyder svaret fra Fie Laursen.

Og noget lader til, at festlighederne ikke er forbi. En anden spørger nemlig hvorfor Fies mor ikke var med til babyshower og her svarer Fie, at hun afholder to. Et for veninder og et for hendes familie.