Fie Laursen hastet på hospitalet: "Værste oplevelse i mit liv"

24/03/2022

Ida Hansson

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Influenceren er været ude for et voldsomt fald.

Mest læste i dag

I september sidste år gik den unge influencer ud med nyheden om, at hun er gravid. Noget som skabte meget omtale i medierne.

"Et lille mirakel vokser i min mave. En ubetinget kærlighed og ro, jeg aldrig før har mærket. Stjernen, der har skabt et lys så stort, jeg ikke kan se andet end en stabil, sikker og kærlig fremtid for dig," skrev hun som tekst til et billede, hvor hun står med en graviditetstest i hånden.

Hun skrev også, at det eneste, der nu betyder noget for hende er at beskytte sit barn mod alt det onde, og at lære fra sig på baggrund af de fejl, hun selv har begået.

"Alt der har været før dig, er fuldstændig ligemeget. Det eneste der betyder noget er at beskytte dig imod alt ondt, lære dig af mine fejl og vise dig vejen. Kærligheds tåre falder af lykke, når jeg mærker dig. En ting jeg kan love dig, er at du har fået en løve mor,” tilføjede influenceren i sit opslag.

Siden hun delte den store nyhed har hun, næsten dagligt, delt billeder af sin voksende mave.

Foto: Instagram/@fiececilias

Voldsomt fald

Nu har influenceren dog været udefor en faldulykke. Det skriver hun i en storie på sin Instagram. 

"Hårdt fald i regnen. Værste oplevelse i mit liv. Så meget smerte.. men Mateo er en kriger som sin mor, og han giver ikke op. Jeg har rigtig ondt, men er i gode hænder på hospitalet og er bare så taknemmelig for hjertet slår," skriver hun og fortsætter:

"Faldt heldigvis foran mit hus ned af en bakke, hvor en nabo stod udenfor. Blev båret til bilen og kørt ind på hospitalet. Hele vejen troede jeg at jeg havde mistet ham.. aldrig mærket så voldsom smerte før. Er i gode hænder og med smertestillende nu, lillemanden er ok."

Influenceren fortæller også, at hun var fuldstændig ligeglad med, om der var sket noget med hende. Det eneste hun kunne tænke på var, om hendes baby var okay - og det var han heldigvis.

Foto: Instagram/@fiececilieas

Nu er den kommende mor hjemme igen, men har stadigvæk store smerter.

"Update: Jeg er hjemme nu, mine smerter er voldsomme (men normale pga voldsomt fald), lægen holder øje med mig og jeg skal holde mig i ro nu et par uger. Jeg kan ikke rejse mig selv uden voldsomme underlivssmerter og i siden, så bliver løftet op og ned af seng/sofa, og får hjælp herhjemme til at få tøj af og på, da jeg ikke kan løfte mit ene ben uden ulidelige smerter dernede.. Mit fald var virkelig voldsomt, og fuck hvor gør det ondt. Jeg er bare lykkelig for Mateo’s hjerte slår," skriver hun på Instagram.

 

Anbefalet til dig