Fie Laursen i tårer: "Er utrolig knust lige nu"

25/05/2022

Ida Hansson

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Fie Laursen fortæller sine mange følgere på Instagram, hvor knust hun er.

Mest læste i dag

Den højgravide influencer er generelt glad og spændt i disse dage, da hun snart bliver mor for første gang.

Nu er der dog kommet malurt i bægeret, da hendes gode ven og tidligere Paradise-deltager Teitur har fået en fængselsdom.

"En dom  er en dom, og der skal meget til at få 2 år. Jeg har kendt Teiturs side af historien, siden det skete og han landede i Spanien og fortalte mig om det. Teitur er min bedste ven, han besøgte mig da jeg lå indlagt efter mit selvmordsforsøg på den lukkede. Han har tørret mine tårer væk i shitstorme, og altid forsvaret mig og haft min ryg overfor alle der har talt glimt om mig, fordi han kender mig - og det samme vil jeg altid gøre med ham," skriver Fie Laursen på Instagram og fortsætter:

"Men en dom er en som, og der skal meget til at blive dømt for dette, så selvom jeg kender hans side af historien vil jeg ikke kommentere hvad der er rigtigt og forkert, i respekt for kvinden, for jeg var der ikke. Det eneste jeg kan sige er at Teitur stadig er min bedste ven, jeg elsker og støtter ham, og er utrolig knust lige nu."

Teitur blev dømt ved retten i Odense tidligere i dag, og han blev idømt to år og seks måneders fængsel. Han er nu i politiets varetægt.

"Tiltalte har forklaret, at skaderne stammer fra at hun faldt ned af gulvet, men ud fra skadens karakter og undersøgelse af den forurettede, findes den årsag ret usandsynlig," skriver SE og HØR og tilføjer:

"Skaderne tyder heller ikke på, at der er afgivet en lussing, da der ikke er mærker efter en finger. Hun har derimod forklaret, at han begyndte at slå ud af det blå, hvilket findes mere sandsynligt ud fra disse traumer. Det stemmer overens med håndballen eller knytnæveslag."

Den 26-årige Teitur har ikke selv nogle kommentarer til dommen.

Anbefalet til dig