Fie Laursen kontaktet af Interpol: - Det er forældres værste mareridt

07/10/2022

Thea Andersen

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Influenceren sætter nu ord på, hvorfor alt af sønnen Mateo er fjernet.

Mest læste i dag

Det er ikke mere end nogle dage siden, at den unge influencer og amatørpornostjerne Fie Laursen valgte at fjerne stort set alt af sønnen Mateo – også hans Instagram-profil.

Her kom det frem, at årsagen var en helt særlig, og ganske ubehagelig, besked fra en af hendes mandlige følgere.

Men nu har den historie umiddelbart udviklet sig dramatisk og således nået nye og ganske uhyggelige højder.

Det skriver SE og HØR.

"Disse dage er nogle af de hårdeste jeg har mærke, i hele mit liv," indleder hun en række stories på Instagram og forklarer, hvorfor netop alt nu er fjernet af Mateo: 

"Efter en artikel om en klam kommentar blev jeg kontaktet af Interpol, som finder frem til pædofile, så han kan få dem fanget og dømt. Han sendte mig screenshots fra the dark web, hvor min lille dreng er lagt på pædofilsider, og de efterspørger derfra location."

Foto: Instagram / @fiececilias

Ydermere fortæller influenceren, at "det er en forældres værste mareridt", og at hun gør alt for at beskytte sin lille dreng.

"Jeg har fået installeret helt nye alarm systemer, og kamera i alle rum og udenfor. Og Mateos far kommer og bor her til det ligger sig mere ned [...] Jeg er dybt ulykkelig, skræmt, ked af det. Alt det der er blevet postet bliver afleveret til Interpol af firmaet jeg har hyret. Jeg håber med alt i mit hjerte, de klamme mænd bliver fanget," skriver hun slutteligt i sin række af stories.

Anbefalet til dig