Fie Laursens søn ramt af sygdom: 'Største smerte jeg har mærket i mit liv'

Af: Thea Andersen

|

06/12/2023

Nyheder
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Fie Laursens søn, Mateo, er blevet ramt af sygdom.

Lige nu læser andre også

Der er masser af sygdom i omløb lige nu - også i udlandet.

For Fie Laursen, der er bosat i Spanien, har de seneste dage været et mareridt. Hendes lille søn, Mateo, har nemlig været syg, og det er desværre ikke blevet taget seriøst af hospitalet.

Det skriver influenceren i en række stories på sin Instagram-profil ifølge Her & Nu.

"At opleve sin baby besvime i ens arme imens man står hospitalet og tigger dem om at tage en seriøs er nok nr 1 på listen over største smerte jeg har mærket i mit liv," skriver Fie Laursen i en Instagram-story, hun delte i går, og forklarer videre:

"Vi kørte på hospitalet med en baby der nærmest kollapsede, rystede og græd med en lyd og host der lød helt krads og forkert fra lungerne ad. 40 i feber og så ked af det. Fik hurtigt noget stærkere til feber da vi ankom, men måtte nærmest skændes mig til et bredere tjek."

"4 timer, totalt skænderier og "skub" om at blive taget seriøst senere... Stod foran en læge og siger "jamen, kan vi ikke gøre noget imens vi venter på prøve svarene? Kan i ikke give ham et drop med væske? Please han kan ikke selv holde mad ende og han er dehydreret" [...] vente... og så besvimer min lille dreng i mine arme."

Ramt af virus

For et par dage siden blev Mateo fejldiagnoseret.

Det viste sig imidlertid, at han var ramt af Respiratorisk Syncytial-Virus (RS-virus), som bare blev værre og værre, fordi han ikke fik behandling.

Ifølge den 27-årige influencer har sønnen været træt, dehydreret og syg, men det var først, da han besvimede i hendes arme, at han fik den nødvendige hjælp.

Her til morges har Fie Laursen delt en opfølgende story, hvor man kan se Mateo sove i sin mors arme med en iltmaske på.

Anbefalet til dig